Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe Dil Etkinliğinde etkileşimli okuma yöntemi ile okunacak kitabımızı belirleyip okuyoruz, Sanat Etkinliğinde kitabımızın kuklasını yapıyoruz.

Ock

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube MüdürüYunus ÇELİK, Sadabat Anaokulu Okul Müdürü İnci ERDOĞAN ve Şehit Hamza Ece İlkokulu Müdürü Esat KAYIKÇI, okul müdürümüz Fulya ESEN'e güzel dileklerde bulunmak üzere ziyaret ettikleri için tesekkür ederiz.

Ock

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında  "Sağlık ve Sağlıklı Beslenme" adlı eğitimimiz Doç.Dr. Aysun ARDIÇ tarafından gerçekleşmiş olup eğitimi gerçekleştiren öğretim üyemize ve katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Kağıthane İlçe Milli Eğitim ve İlçe Tarım Müdürlükleri tarafından Mutfak/Yemekhane Denetleme Komisyonu tarafından okulumuzun mutfak ve yemekhane denetimimiz başarılı geçti. Okulumuzda temiz hijyen ve düzenli olmasını sağlayan mutfak ve yemekhane personellerimize ve okulumuzdaki diğer alanlarda hijyeni koruyan personellerimize emek ve özenlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında Sağlık ve Sağlıklı Beslenme  adlı eğitimimiz Doc. Dr. Aysun ARDIÇ tarafından 09 Ocak 2024 Salı günü saat 13.30'da gerçekleşecek olup tüm velilerimiz eğitime davetlidir.

Değerli öğretmenlerimiz ve velilerimiz,

Sağlıklı yaşam ve teknolojinin bilinci kullanıma yönelik anaokulu etkinliklerine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ock

Okul müdürümüz Fulya ESEN'e hoşgeldin dileklerinde bulunmak üzere Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ergin ŞEN'e ve Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İş Sağlığı ve Güvenliğinden sorumlu Selcen SERBEST'e güzel dilekleri, iş sağlığı ve güvenliği işbirliği için teşekkür ederiz.

Ara

2024 Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik etkinliklere öğretmenlerimiz ve velilerimiz aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Omandaki İki Fare" adlı hikaye kitabı yazarı Bil.Uzm.Hasan ER tarafından gerçekleştirilen Etkileşimli Kitap Okuma Atölyesine okulumuz öğrencileri katılmış olup eğitimcimize işbirliği ve emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuza daha önceki seneler emek veren okul müdürü Erdoğan ERGİN "Okuma Kültürü" adlı eğitimi etkileşimli anlatımından ve katılım saağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında Okuma Kültürü adlı eğitimimiz Erdoğan ERGİN tarafından 21 Aralık 2023 Perşembe günü saat 13.30'da gerçekleşecek olup tüm velilerimiz eğitime davetlidir.

Ara

Okulumuzun İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yağmur suyu ızgaralarımızı temizleyen Kağıthane Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Ara

Irk, dil ve din ayrımı gözetemeden bütün insanların temel haklarını beyan eden İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi, 10 Aralık 1948 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda kabul edilmiştir. Bu önemli bildirgenin kabulü her yıl tüm dünyada 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

Ara

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya POSTACI, okul müdürmüz Fulya ESEN'e ilçemize hoşgeldin ve yeni görevinde iyi dileklerde bulunmak üzere ziyaret ettiği için tesekkür ederiz.

Ara

Ülkemizde kış aylarında yanlış kullanım, ihmal veya bilgisizlik yüzünden soba, şofben, baca vb. Kaynaklı zehirlenmeler hemen her yıl özellikle alçak basınçlı havalarda tehlikeli boyutlara ulaşmakta ve can kaybına sebep olmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmaların, düzenlenen eğitimlerin halkı bilinçlendirdiği, konuya dikkat çekilmesinin gerekli önlemlerin alınması yönünde farkındalık yarattığı görülmüştür.

Kış aylarında karbonmonoksit zehirlenmelerinde artış olduğundan özellikle lodoslu günlerde gerekli tedbirlerin alınarak halkın bu konuda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlığımız web sayfasında yer alan (https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/ced.html) linkinden ulaşabilirsiniz.