Mrt

Bizleri yetiştiren ve ışık olan büyüklerimize saygı sevgilerimizle,

Mrt

Vatan sevgisi ve egemenlik tutkusuyla büyük bir destan yazdığımız Çanakkale Zaferi'nin 109.Yılı'nda başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını siper ederek bu toprakları bize vatan yapan kahraman şehitlerimizi sevgi. saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın milli marşımız olarak kabul edilişinin 103. yılını kutluyor, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY ile Kurtuluş Savaşı Kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında Teknolojinin Bilinçli Kullanımı adlı eğitimimiz Öğr.Gör. Çiçek ÖNDER tarafından 15 Mart 2024 Cuma günü saat 13.30'da gerçekleşecek olup tüm velilerimiz eğitime davetlidir.

Mrt

Değerli öğretmenlerimizin, velilerimizin ve personellerimizin Kadınlar Gününü kutlarız, iyi ki varsınız.

Mrt

Okulumuzun Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Komisyonu ile Anne-Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile gerçekleşecek olan "Anne Baba Olarak Çocuk Üzerinde Etkimiz" adlı eğitimimize okulumuzdaki ve ilçemizdeki okul öncesi eğitim velilerimiz davetlidir.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında Kağıthane İtfaiye İstasyonu Gezimizi gerçekleştirdik.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında okulumuzda sabah, öğle ve çocuk kulübü gruplarımız ile sivil savunma farkındalığı eğitiminin ardından tatbikat gerçekleştirdik.

Şbt

Topyekûn savunmanın en önemli unsurlarından biri olan; savaşta, afetlerde, yangınlarda ve diğer arama-kurtarma faaliyetlerinde halkın can ve mal kaybını en aza indirme amacını taşıyan sivil savunma konusuna dikkat çekmek amacıyla her yıl 28 Şubat günü ülkemizde Sivil Savunma Günü olarak kutlanıyor.

Şbt

Okul-rehberlik işbirliğini sağlamak için ziyaret eden Kağıthane Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı ikinci dönem veli toplantılarımıza katılım ve işbirliği sağlayan velilerimize teşekkür eder, okul-çocuk-veli üçgenin sağlandığı güzel bir eğitim-öğretim dönemi dileriz.

Değerli Velilerimiz;

Veli toplantılarımız aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde okulumuzda gerçekleştirilecek olup tüm velierimizin katılım sağlamasını önemle rica ederiz.

Değerli velilerimiz,

İlgili yönetmelik ve Kaymakamlık Oluru doğrultusunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemi planlamak üzere 05 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 13.30'da okulumuzda Öğretmenler Kurul Toplantısı olacağından dolayı 05 Şubat 2024 Pazartesi günü yarım gün eğitim (sabah grubu: 08.00-10.30, öğle grubu: 10.30-13.00 ve çocuk kulübü: 10.30-13.00) eğitim-öğretim saatleri olacaktır. Bilginize...

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem Sonu Gelişim Dosyası ve Gelişim Raporu Paylaşım Günününde paylaşım yapan çocuklarımıza, emekleri için öğretmenlerimizeve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Değerli Velilerimiz;

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerimizin yarıyıl tatili süresince aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebilmeleri için kültürümüzü ve değerlerimizi yansıtan yazılı, sözlü metinler ve geleneksel oyunları içeren her tatil günü için farklı önerilerin bulunduğu "Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım" isimli bir dijital materyal hazırlanarak Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün resmî internet sayfasında yayınlandığı, ayrıca bu materyale Ailemle Oynuyorum,Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabı adresinden de ulaşılabilirsiniz.