Değerli çocuklarımız ve velilerimiz,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı 23 Nisan 2024 Salı günü okulumuzun bahçesinde çocuklarımızın ve velilerimizin katılımı ile birlikte kutlayacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul korosu ve sergisi, çocuklarımıza yönelik etkinlik gösterileri ve atölyeleri ile tüm çocuklarımızı ve velilerimizi bekliyoruz.

Nis

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında Çevre Bilinci adlı eğitimi Duvarsız Okul Kurucusu/ İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şükran EVİRGEN tarafından 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 13:30' da gerçekleşecek olup tüm velilerimiz eğitime davetlidir.

Nis

Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram dileriz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim öğrencilerine yönelik "Ara Tatil Etkinlik Kitabı" hazırlandı.

Aşağıdaki linke tıklayarak ara tatil etkinlik kitabına ulaşabilirsiniz.

İyi tatiller dileriz...

Dünyaya farklı bir gözle bakmak... Dünya Otizm Farkındalık Günü

Mrt

Kitapların ışığında yetişen gelecek nesillerimizin olması dileklerimizle .... Kütüphaneler Haftası Kutlu Olsun.

Mrt

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir." sözleri ile sanatçılarımızın ve sanatseverlerimizin Dünya Tiyatrolar Gününü kutluyoruz.

Gelecek nesillerimize yeşil bir dünya için el ele... Orman Haftası

Mrt

Doğaya ve çevreye duyarlı nesillerin yetişmesi dileklerimizle... Dünya Su Günü.

Mrt

Farklılıklarımız ile hep birlikdeyiz. Dünya Down Sendromu Farkınalık Günü.

Mrt

Bizleri yetiştiren ve ışık olan büyüklerimize saygı sevgilerimizle,

Mrt

Vatan sevgisi ve egemenlik tutkusuyla büyük bir destan yazdığımız Çanakkale Zaferi'nin 109.Yılı'nda başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını siper ederek bu toprakları bize vatan yapan kahraman şehitlerimizi sevgi. saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın milli marşımız olarak kabul edilişinin 103. yılını kutluyor, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY ile Kurtuluş Savaşı Kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında Teknolojinin Bilinçli Kullanımı adlı eğitimimiz Öğr.Gör. Çiçek ÖNDER tarafından 15 Mart 2024 Cuma günü saat 13.30'da gerçekleşecek olup tüm velilerimiz eğitime davetlidir.

Mrt

Değerli öğretmenlerimizin, velilerimizin ve personellerimizin Kadınlar Gününü kutlarız, iyi ki varsınız.