VELİ AKADEMİLERİ 'ÇOCUĞUMUN DİLİ OYUN'

Okul öncesi öğretmenimiz Berivan İLKAY tarafından okulumuz velilerine İstanbul Veli Akademileri kapsamında 'Çocuğumun Dili Oyun' konulu seminer verilmiştir.

Okulumuz öğretmenlerinden Berivan İLKAY, okulumuz velilerine İstanbul Veli Akademileri kapsamında 'Çocuğumun Dili Oyun' konulu seminer vermiştir. Seminerde oyunun çocuk gelişimine etkileri, hangi yaş grubu ile hangi oyunların oynanabileceği ile ilgili veliler bilgilendirilmiş, oyunun çocukların yaratıcılığını beslediği ve kendilerini ifade etmelerini kolaylaştırdığı konuları üzerinde durulmuştur. Seminer sonunda velilerimize evde çocuklarıyla birlikte oynayabilecekleri, evdeki malzemeleri kullanarak kurabilecekleri oyunlar hakkında örnekler verilmiş ve seminer sonlandırılmıştır. Katılan tüm velilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

02-12-202202-12-2022

Yayın: 02.12.2022 - Güncelleme: 15.12.2022 13:06 - Görüntülenme: 157